For English, please scroll down

ESN Utrecht is onderdeel van het grootste internationale non-profit studenten netwerk in de wereld, bestaande uit mobiele, hoogopgeleide en gemotiveerde studenten. We kunnen uw bedrijf toegang bieden tot deze unieke doelgroep voor onder andere branding en het aantrekken van internationaal georienteerde jong professionals.

ESN Utrecht biedt flexibele en op maat gemaakte partnerovereenkomsten die aansluiten op uw bedrijf.

 

Waarom werken met ESN?

  • Toegang tot internationale studenten

De internationale studenten zijn een moeilijk bereikbare community bestaande uit studenten uit meer dan 60 verschillende landen. Ze zijn nieuw in Nederland en proberen hier een leven op te bouwen. Stelt u zich eens voor dat uw bedrijf onderdeel kan worden van de dagelijkse routine van deze nieuwe studenten!

  • Een nieuwe image voor uw bedrijf

Als partner van ESN Utrecht straalt uw bedrijf betrokkenheid met de toekomst en de jongeren van Europa uit. Uw bedrijf erkent de toegevoegde waarde van studentenmobiliteit. Het ondersteunen van onze dagelijkse activiteiten als vrijwilligersorganisatie van en door studenten creëerd een positieve public image voor uw bedrijf. Daarnaast is ESN Utrecht een vooruitstrevende en groeiende organisatie in een wereld waar globalisering steeds belangrijker wordt. De waarde van een samenwerking neemt hierdoor elk jaar toe.

  • Veel promotie mogelijk

We erkennen dat elk bedrijf anders is en daarom streven we ernaar om partnerrelaties aan te gaan die voor beide kanten een voordeel opleveren. ESN Utrecht heeft veel mogelijkheden voor alle soorten promotie die direct aansluiten bij uw bedrijf of organisatie. ESN Utrecht heeft een groot bereik; bijna 8600 volgers op facebook, 3000 maandelijkse bezoekers op onze blog, 1000 biwekelijkse nieuwsbrieven en ruim 4000 magazines per jaar.